Lördag

 
Tog en lång sovmorgon och masade mig inte upp ur sängen förrän vid 7:50. Nice. :) Fast vid det laget hade jag redan vaknat 5 gånger också. 
 
Besöket hos barnmorskan igår gick bra. Det var inte så farligt att träffa någon ny. Men hon var betydligt mer hårdhänt än vad min barnmorska brukar vara. Det gjorde seriöst skitont när hon skulle mäta SF måttet. Och när hon skulle känna på livmodern samt lyssna på bebisens hjärta genom en tratt först så kändes det som om hon skulle köra tratten rakt genom magen på mig. :bigeyes: Men men. Bortsett från lite ont så gick det bra. Dock kollade hon varken hb värde eller blodsocker vilket jag tyckte var lite underligt för det har min barnmorska kollat vid exakt varje tillfälle jag varit där. :question: Men den här nya barnmorskan sa att det inte skulla kollas nu. :question: Det är liksom 2½ vecka kvar till förlossningen, man kan ju tycka att det vore bra att hålla koll så inte något värde rusar i höjden eller dimper ner, men men. Jag får snällt vänta på nästa kontroll som är den 4 januari. 
 
Idag ska vi bara ta det luuuugnt. Jag planerar att hänga framför datorn och köra lite tvätt och försöka släppa tankarna på C-uppsatsen. Vi fick tillbaka kommentarerna på den igår och tjae.. Jag blev nog en smula deppad av det hela. Är dessutom frestad att åka till skolan och reparera ALLT, nu på en gång!  Men jag ska hålla mig till efter jul. Jag skulle ju vara ledig nu ju. Nu gnäller kissemissarna efter frukost, och om jag ska vara helt ärlig så är det inte långt ifrån att jag också börjar göra det.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0