Jamenjaha

 
Blev 6 timmar i skolan idag. Hann gå igenom de flesta kommentarerna men har fortfarande en hel saker att fixa till på C-uppsatsen. Blir en vända till skolan i morgon igen och sen kommer den absolut sista finputsningen ske den 2a januari, dvs EN dag innan deadline. Men det för att vi är i behov av bibblan och de har stängt fram till nästa år. :thumbdown: 
 
Nåja. Är jättetrött efter dagens pluggpass trots att det var lugnt på skolan, var typ bara jag och Filip i hela R-huset tror jag. Just nu försöker jag förlika mig med tanken på att det snart är dags att ställa sig och laga mat. Blä! Hade hellre legat på soffan resten av kvällen. :(
 
I övrigt är det lugnt. Bebisen håller sig i skinnet och visar inga tecken på att komma för tidigt (peppar peppar). 
 
Igår beställde vi förresten kameran. Efter lite velande fram och tillbaka mellan olika affärer samt mellan två olika kameror. Stod mellan Canon powershot sx 50 hs och Nikon coolpix p510.
 
 
Nåja, när vi väl bestämde oss fick det (återigen) bli Canonkameran. Beställde den från netonnet eftersom det var näst intill omöjligt att få tag på den från elgiganten som egentligen hade det bästa priset. Men men. Netonnet hade ett hyfsat paketerbjudande så nu får vi kamera, väska, stativ, minneskort och försäkring till ett "hyfsat" pris. Egentligen tycker jag det var svindyrt för en jäkla kamera men samtidigt så har ju min kära sambo rätt i att det är bättre att köpa en rejäl om än lite dyrare kamera som förhoppningsvis är bra och håller ett tag i stället för att slänga 2000 i sjön på en kamera som håller ett år eller nåt. 
 
Ska bli spännande att testa den när den kommer, är rädd för att bli lite besviken eftersom jag har skyhöga förväntningar på kameran, men men, då får jag ju skylla mig själv  :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0