En dröm

I natt drömde jag att jag och Mattias skulle gifta oss. Det var i ett stort hus men vi höll bara till i ett enda litet rum. Det mesta som hade med bröllopet kräktes jag upp. Till exempel de dukar vi skulle ha. Jag kräktes upp dukarna för att vi skulle få tag på dem. Likaså med blommor och annan dekor med mera. 
 
Förutom bröllopsdrömmen drömde jag även att jag, ida och någon till var jagade. Vi hade fått tag på något, typ en skattkarta eller nåt, som en annan grupp "ondingar" ville åt. De jagade oss och tänkte mörda oss för att få tag på den. Minns att vi gömde oss i en liten, delvis vattenfylld, stengrotta mellan en vägkant och en åker för att de inte skulle hitta oss. Sen minns jag även att vi kom till en stor gård och ett enormt hus där det bodde två stenjättar som ville åt kartan. De slog sönder hur mycket saker som helst och försökte mörda oss hela tiden för att få kartan för det var tydligen de som hade haft den första början. De ville inte åt någon skatt eller något sådant utan de ville bara ha själva pappersbiten
 
Bröllopsdrömmen vetetusan vart den kom ifrån. Men den andra kan nog ha sin logiska förklaring då vi kikade på journey to the mysterious island igår. :)
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0