Bara och "bara"

 
Blev "bara" 5 timmar i skolan idag. Vi har fortfarande lite kvar att göra men de stora grejerna är förhoppningsvis färdiga nu. Vi har dock mailat iväg lite funderingar till vår handledare så beroende på vad hon säger kanske vi måste ses före den 2a januari. Men men, det återstår som sagt att se. Med lite tur kanske vi inte behöver ses förrän då *hoppas*. Är trött på att ränna till skolan och släpa runt på en väska som väger ton. Okej då, den väger inte ton men idag vägde jag den faktiskt och den jäkla väskan taxade in på ca 9½ kg. Tjohoo, vad min kropp inte tyckte om det. Eller så var det bebisen. Eller en kombo för jag fick lite jobbiga sammandragningar av att bära runt på den och då var det ändå ganska korta sträckor. 
 
Resten av dagen ska jag ägna åt att komma på vad vi ska äta till middag, och tillaga det, samt övervaka skolmailen i hopp om att vi får svar från handledaren redan idag. 
 
Nåja, det var väl allt från mig. Nu ska jag hämta andan innan det är dags att bege sig iväg och hämta hem min kära sambo. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0