Bannor och fnissningar

 
Hmm, vad ovanligt jobbigt att gå upp klockan 6 i morse. :question: Men men, nu är jag pigg. Och lycklig. Fick det stora nöjet att se Tusse bli uppjagad i ett träd av en rottweiler valp/unghund. :thumbup: Nu slipper jag hans tjat i säkert en kvart i alla fall. 
 
Hunden gav sig även på mig och hoppade glatt och skulle hälsa. Jag gjorde givetvis inget för att uppmuntra beteendet utan puttade ner henne till marken igen, är ju van hundar så jag blir inte rädd. Men så här i efterhand inser jag att jag borde bråkat på min granne för att han hade hunden lös. För så fort den fick syn på Tusse som följt efter mig från parkeringen satte hon av och sprang på honom. Inte för att jag är orolig för hans hälsa eller så, Tusse är snabb och alert och har som sagt inga problem med att klättra. Men tänk om han i panik sprungit ut på vägen? Både hund och katt hade ju kunnat bli påkörda. Och även om jag inte är rädd för hundar så finns det ju faktiskt människor som är det, och även om hunden var relativt liten så är ju rottweilers ganska biffiga hundar, en gammal tant hade ju vält. Det hade troligtvis jag också gjort om jag hade haft samma foglossning som jag hade förra veckan, tack och lov har den varit mildare de senaste dagarna. 
 
Men men. Så nu sitter jag här och fnissar åt minnet samtidigt som jag bannar mig själv för att jag inte sa till. Tokigt. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0