Åskmoln på nyårsafton

 
Jahopp.. Då var årets sista dag här. Undrar om det finns tokar som påstår att jorden ska gå under nu också eftersom kalendern "tar slut". Hehehe. 
 
Jag hade egentligen planerat att skriva en liten årsresumé med lite smått och gott men det har inte blivit av. Har ingen direkt motivation att blogga heller. Har inte direkt någon motivation till något alls. :S Möjligtvis läsa, sova och spela idiotiska spel på telefonen. Haha, annat var det minsann när man var liten. 
 
Idag är det 8 dagar kvar till bf. 8 DAGAR! Helt sjukt. En del av mig hoppas att jag hinner med opponeringen men en annan del av mig är så less att jag skiter fullständigt i om bebisen kommer tidigare. Det går inte att röra sig utan att det gör ont någonstans. Det går inte ens att sitta still utan att det gör ont någonstans!! Och titt som tätt är det en led eller sena eller något i högerben som får frispel och gör att det ilar och känns som om jag ska få sendrag, samt att benet viker sig eftersom det - givetvis - gör ont. Det är svinjobbigt att böja sig ner till golvet för att plocka upp skärp och de hårtussar som katterna envisas med att lämna efter sig, och att laga mat är ju en hel vetenskap som jag helst skulle slippa. Men icke. Faktum är att hela idén med att laga mat gör mig numera skitsur, nästan jämt. Önskar så innerligt att jag hade lättare för fryst mat, då skulle jag kunna göra ett storkok på söndagarna och sen kan vi äta samma mat hela jäkla veckan så slipper jag eländet. 
 
Nåja. Jag skulle kunna fortsätta gnälla om det här i all oändlighet. Jag tror ni förstår poängen: jag är sjukt less. Och sur. Haha. Kanske dags att äta frukost och jämna till blodsockernivån så slutar jag känna mig som ett jäkla åskmoln en liten stund i alla fall. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0