4 ynka dagar

 
Två dagar kvar... Två dagar kvar... Två dagar kvar sen är det helg. Gud vad jag längtar! Och på de 4 dagar som är kvar innan den 19e ska vi i princip bli färdiga med C-uppsatsen. Hur nu det ska gå till?! :question: Får verkligen plugga järnet de dagar som är kvar. Den 19e ska C-uppsatsen in till handledaren. Sen får vi feedback på det efter jul så vi kan rätta till alla fel och brister och sen den 3e januari ska C-uppsatsen in till examinatorn. Läskigt. Läskigt att lämna in och läskigt nära BF. 
 
Så idag är det som ni förstår plugg som gäller, som vanligt. Känns som om vi famlar i blindo. Jag var så vansinnigt sur efter gårdagens handledning. Den var så orättvis! En grupp fick 45 minuter. 45 MINUTER till att gå igenom deras C-uppsats. Jag och Filip fick strax över 5. 5 MINUTER! Som sagt, sjukt orättvist. Nu hade läraren förvisso inte hunnit läsa igenom vår uppsats heller, också orättvist, hur kommer det sig att vi alltid prioriters bort lite? Jag menar, bara för att någon annan grupp kanska behöver mer hjälp så ska ju inte det drabba oss så att vi får mycket mindre hjälp!? Och gårdagens handledning var den sista "fysiska" handledningen. Usch, var så sur (och troligtvis avundsjuk) att jag hade kunnat gråta en skvätt.  :mad:
 
Men men, två slit-dagar nu. Sen är det helg, och på lördag är det biioooo! :thumbup: Vi ska se The Hobbit. Hoppas filmen är dödligt bra för då kanske jag kan överleva den kommande veckan på jag-har-sett-en-svinbrafilm-ruset. :)
 
Nåja, nu blir det frulle, och om SVT skött sig och lagt ut julkalendern så ska vi nog snegla på den med innan det är dags att åka iväg. Goodie.
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0