Lustigheter

Haha, hittade ett gammalt och opublicerat inlägg med tokigheter där gravidhjärnan gjort sig extra gällande. För ett tag sedan frågade Mattias vad vi skulle ha till middagen och mitt svar löd:
 
- Makaroner... Nej inte pasta! Spaguetti... NEJ! Herregud, spaguetti!? Jag menar såklart pasta.
(Fast egentligen menade jag ris)
 
Haha, snacka om att förvirringen var hög, ungefär lika hög som den gången jag föreslog att Mattias skulle ringa nummerupplysningen för att se om han kunde få reda på sin blodgrupp via sin journal men egentligen menade jag ju sjukvårdsupplysningen.
 
Och härom dagen lurade han mig förövrigt rejält. Vi skulle äta soppa och jag fick den luriga frågan "Vill du ha gaffel eller kniv?". Intet ont anande svarade jag gaffel, men insåg att man kan ju inte äta soppa med en gaffel så jag utbrast ett bestämt "nej!" och sade sedan truimferande att jag minsann ville ha en kniv. Haha, sen insåg jag såklart att det är ganska svårt att äta soppa med kniv också. :P
 
 
Nåja, det var det. Har nyss varit och lämnat älsklingen på jobbet så jag ska fortsätta morgonen till lite ljuv musk av Damien Rice :)
 
 
 
 
Skola vid 9. Men vi ska bara köra en kortis idag, utmärkt, då kanske jag hinner städa lite, (kan ju i alla fall försöka övertala mig själv om att jag borde göra det). För i morgon blir det nog inte så mycket gjort för då sticker vi till ikea, goodie! Jag försöker även lägga upp en slug plan för hur jag ska övertala min kära sambo om att gå en sväng på Väla också när vi ändå är i närheten. :thumbup:
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0