Katten från helvetet 2

 
Grrr! Är vaken eftersom de förbaskade katterna vägrar låta oss sova. Varena jäkla morgon sätter Tusse igång. Mjaaauu..? Mjauuu.. MJAUUU! Jag blir tokig! Sprutade lite vatten på honom för att visa vad jag anser om att bli väckt strax efter 4 varje morgon. Han blev faktiskt tyst, i ungefär 5-10 minuter. Sen började han slåss med Maya och sen satte skrikandet igång igen. Så nu sitter jag här, beredd med vattensprutan och planerar att ge honom en kalldusch vid minsta lilla antydan till bråk eller ljud. Han måste verkligen lära sig att det inte är okej att väcka oss hur som helst, klarar han av att ligga inne och sova en hel dag så klarar han han fasen av att vara inne en hel natt också. Och ja ja, jag kan förstå att vissa kanske tycker det är elakt att köra med vattenbestraffning, men tro mig när jag säger att det är avsevärt lindrigare än vad jag egentligen vill göra med den förbannade katten!! :mad:
 
Så nu springer han omkring i lägenheten och skriker och jag rusar efter med vattensprutan. Är ju ingen mening att ens försöka sova. Huvudsaken är ju att man kära sambo får lite sömn för det är trots allt han som ska iväg och jobba hela dagen. Fast jag tvivlar på att han heller kan sova, jag är ju ungefär lika smidig som klösträdet som inte ens går att få ut genom dörren. 
 
Får köra hårdträning med katthelvetet den här veckan och hoppas att han får in i sin lilla skalle att han minsann kan vänta tills vi vaknat med att gå ut, och att om han rensar sin matskål (plus Mayas), så får han inte mer mat genom att väcka oss mitt i natten. Måste få någon ordning på det här nu innan skolan sätter igång.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0