En lördagskväll med vampyrer

 
 Woop woop! Hann slänga i mig en macka i morse innan illamåendet kickade igång så nu känner jag mig nästan normal. :thumbup:
 
Igårkvälls bestämde jag och min kära sambo oss lite spontant för att gå på bio. Vi kikade på Abraham Lincoln - Vampire Hunter. Efter 5-10 minuter in i filmen började jag undra vad jag gett mig in på för då hade jag redan fått hjärtat i halsgropen två gånger. Är länge sedan jag hoppade till så förbaskat för en film. Haha, vilket var lite förvånande för filmen är ju knappast klassad som en rysare eller skräckis. Jag skulle snarare se det som action, eller möjligtvis som thrillerliknande, men inte rysare. Men men, min lilla hjärna var oförskämd och struntade fullständigt i det så jag hoppade till rejält några gånger, särskilt i början av filmen, sen blev man van händelseförloppen och de fula vampyrerna.
 
 
 
 Trots månhoppen tyckte jag att filmen var riktigt bra, jag blev som sagt lite van händelseförloppen men det gjorde inte så mycket för filmen bjussade även på lite överraskningar. Skaparna har för övrigt lekt med fakta och fiktion på ett väldigt bra sätt. Och jag tyckte dessutom att det var vansinnigt lustigt att sydsidan i inbördeskriget var extra onda eftersom hela sydsidan utmålades som monster, dvs vampyrerna. Hehe. Det är en ganska intressant vinkling med tanke på att sydsidan också var den sida som var för slaveri, så då kan man ju dra en parallell mellan folk som är för slaveri samt monster. Det är i alla fall det som filmskaparna gjort, och ja, jag gillar den idén. :thumbup:
 
 
Nåja, nu är det slut på det roliga, måste proppa i mig Levaxin, Folvidon och Behepan innan jag får göra något mer. Kanske dags att återuppta kampen med vitaminerna också, tror det är en hela vecka sedan jag åt en vitamintablett, fy på mig. :S
 

 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0