En besvikelse och en tårta

 
Igår blev jag sjukt besviken. De har nämligen tjatat på 6an om att det är säsongstart för Once upon a time. Givetvis utgick jag från att det var säsong 2 som började. Jag och älsk hade laddat upp inför avsnittet genom att se sista avsnittet av säsong 1. Men tji fick vi. Vi har ju följt USAs hastighet i serien och inte Sveriges. Och det har visst bara varit uppehåll i Sverige, som bara kommit halvvägs genom serien eller nåt. Buhuu! :( Snacka om enorm besvikelse för jag hade verkligen enorma förväntningar, haha. Så det kan gå. :bigeyes: Men det var i alla fall en bra sak, avsnittet som sändes igår var nämligen ett av mina fravoritavsnitt eftersom det handlar så mycket om en av mina favoritkaraktärer. Kan hända han är en smula ond och oerhört självisk, men han är ändå min favorit. :)
 
 
 
 
 
 
 
Tror jag är lite hemligt kär i honom, haha xD 
 

 
Nåja, det var ju bara halva rubriken. Den andra halvan syftar till en smörgåstårta. Vi ska ju ha kalas för älsklingen i morgon som fyller 25 om tre dagar. Vi blir ett gäng så det kommer troligtvis behövas två tårtor. Har just gjort färdigt den stora tårtan. Tog förvånansvärt nog inte så lång tid. Bara två timmar den här gången. :thumbup: Det börjar dock bli en smula fullt i kylskåpet. 
 
 
Nu är ju inte tårtan helt klar än, allt jox som ska vara på toppen och runt om lägger vi dit i morgon så det håller sig riktigt fräscht. :)
 
Det som återstår nu är att försöka återställa köket till sin forna glans och sluta oroa mig över att tårtan kanske blir för trorr. Tårta nummer två väntar jag med tills älsklingen kommer hem. 
 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0