The Hungergames


Gaaaah vad jag är trött! Ska bara knappa in det här blogginlägget och sen är det bums i säng. Kommer såklart läsa lite i Hungerspelen 2. Hahaha, jag är så trött att jag glömt bort var uppföljaren heter. :question:

Var i alla fall och såg filmen på bio ikväll. Tummen upp för den (Y) Jag läste ju ut boken igår så jag har så klart allt i färskt minne och det var en del saker som skiljer sig åt, men så är det ju alltid. Tyckte ändå att de lyckats lösa saker och ting i filmvarianten rätt bra. Hela tanken och storyn är ju fruktansvärd. Fruktansvärd som i hemsk och motbjudande. Antar att det är därför den fängslar också. Jag var förvånad över att det var så mycket "små-folk" på bion, själva filmen är ju ändå ganska blodig. Folk dör ju stup i ett. Men men. Sammanfattningsivs kan jag väl säga att jag tyckte om den och lär med största sannolikhet både läsa boken igen och se filmen igen. :thumbup:







Måste dock tillägga att även om filmen var bra så saknar den fortfarande en del saker som man bara får med hjälp av boken. Så läs den också. För det är där alla tankarna finns.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0