En genant start


Okej. Det här inlägget kanske innehåller lite för mycket information, men so be it. Jag måste berätta om hur min morgon började.

Men innan jag kommer till berättelsen så måste jag först erkänna att jag, så länge jag sover hemma i alla fall, sover naken. Det är helt enkelt bäst. Nåja, till historien.

Jag försov mig och vaknade vid 8. Jag gick upp ur sängen och prallrade mig in till badrummet för att kissa. Utan att ta med mig några som helst kläder. Och vad händer när jag just satt mig? Jo det ska jag tala om! Elektrikern ringer på dörren. Jag drabbades av panik och lite lätt dödslängtan, hahah fy vad hemskt! Jag har nämligen något svagt minne av att vi gett tillåtelse för dem att gå in med nyckel om inte vi är hemma, men jag hade ju inga kläder på mig så jag vågade fasen inte gå ut ur badrummet. Men samtidigt så kunde jag ju inte låtsas att jag inte var hemma för då skulle jag ju få sitta instängd i badrummet hur länge som helst. Hahhaa usch! Nåja. Först försöke jag föra en massa oväsen så han skulle fatta att jag var på toan och snart skulle komma och öppna, sen började letandet efter kläder. Tack och lov så är vi lite slarviga här hemma så jag hittade ett par nytvättade jeans och en tröja som hängt där inne sen urminnes tider. SEN kunde jag slutligen släppa in honom. Samtidigt som jag haffade Maya för annars lär väl hon bara försöka störa honom i sitt arbete och få en stöt och dö. Lite onödigt tyckte jag. Fast det sa jag inte till honom. Jag sa att jag fångade henne så att hon inte skulle gå ut. Såhär i efterhand tror jag att han tyckte det var underligt för strax efter att jag sagt det rusade jag in i vardagsrummet och "slängde" ut henne på baksidan. Hahaha. Dubbla budskap much? :S

Nåja. Det var min morgon det. Och nu sitter jag här och sippar vatten. Vågar inte gå in i köket och ordna med frukost så det här kommer bli en lååååång förskjuten dag i matrutinerna. Men so be it. Jag tänker gömma mig här inne så länge som möjligt.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0