Den förbaskade sömnen


Alltså jag gick och la mig 21:30. Och ändå finner jag mig själv sittandes här framför datorn? Hjärnan snurrar som en tonardo. Misstänksamt lik min dröm i natt som för övrigt också involverkade en tornado, eller orkan eller vad det nu var, det kvittar, det var i vilket fall som helst fruktansvärt.

Åååh, vill så gärna sova. Var helt slut efter skolan och kunde knappt tänka på något annat än att få sova. Men sen när jag väl får så går det plötsligt inte. Jag kan nästan höra hur propavanen ligger i skafferiet och fnissar åt mig bara för att inte tog en. Jag var så trött så jag tänkte att sömnen inte blir något problem. I och för sig så är det väl inte så farligt att vara vaken den här tiden egentligen. Men jag försöker få lite gungning på dygnrytmen för att jag ska gå upp fem i morgon. Dvs 5 timmar tills alarmet ringer. Uscha! ;( Och enda anledningen till att jag ska tvinga upp mig klockan fem är för att jag ska kunna gå och lägga mig extra tidigt i morgon och för hoppningsvis slippa sömnsvårigheter. För på fredag morgon ska jag nämligen gå upp fyra. Ve och fasa! Det är verkligen länge sedan jag klev upp så tidigt. Och jag får inte under några som helst omständigheter försova mig. Bäst att ställa fem alarm utöver mina vanliga tre som alltid ringer. Minst.

Nåja. Nu har jag fått gnälla av mig lite så jag tror jag ska vandra tillbaka till sängen igen. Kanske kan smyga igång lampan lite svagt utan att väcka Mattias så kan jag läsa lite mer ur Hungerspelen. Goodie.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0