Dagen idag


Skolbesöket blev kort. Vi delade upp arbetet och sen fick jag pallra mig hem igen. Blev dock en sväng till Däckia också. Måste medge att jag var lite impad över mig själv att jag tog mig dit utan att köra fel och utan att drabbas av panik, hehe, jag börjar bli mer och mer hemma här i Halmstad, och det är väl inte så konstigt heller, har ju bott här i ca 1 år och gått skola här i 2 år snart. Otroligt vad tiden går fort. Om 4 dagar fyller jag år. Och om 11 dagar ska jag tillbringa dagen i Lund. Har aldrig varit där innan så jag oroar mig lite över att lokalsinnet ska få frispel men får ta det som det kommer.

Nåja. Förutom Däckia har jag sneglat på användarvillkor för twitter (till projektarbetet) samt börjat snegla på Youtubes användarvillkor, blev dock så trött av det så jag somnade på soffan och sov en timme tills det var dags att hämta älsklingen på jobbet.

Just nu står han i köket och håller på med hemlisar. Jag är givetvis dödligt nyfiken men har lovat att hålla mig i vardagsrummet tills vidare. :)

Jaha, det var väl min dag än så länge. Ska snart påbörja någon sorts middag, tror det blir köttfärssoppa och sedan ska vi kika på senaste avsnittet av Once upon a time. Spännande! :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0