Över

Jaha.. Då var den här kursen avklarad också. Seminariet idag gick väl bra, antar jag. Eller okej. Eller nåt. Tror i alla fall vi blev godkända. Kändes inte som om att ribban för godkänt på det här momentet låg inte särskilt högt och därmed är kursen över. Drabbades av en oemotståndlig lust att sjunga Gyllene tiders: "Det e över nuuuuuuhuuuhuuu". Synd bara att jag inte kan texten.

Halva terminen är i alla fall genomförd nu. På måndag inleds tredje kursen för terminen. Känns både spännande och gruvsamt men men, det blir nog bra tillslut.

Idag tog jag förövrigt tag i en sak som jag funderat kring under lång tid. Och då menar jag lååååååång tid, så det kändes ju bra att få det gjort i alla fall. Sen vad det blir av det hela återstår att se. Under en låååång tid. Haha. Nåja. Ni som inte är "in the know" så att säga får för närvarande inte veta mer, det är en aningen personligt och jag tänker inte babbla en massa om det här ifall det inte skulle bli något av det. Å andra sidan så är jag ju vansinnigt spontan av mig så jag lär väl knappast kunna hålla mig särskilt länge innan jag berättar om det..


-------------------------------

Ikväll blir det fredagsmys med älsklingen. Och med Fredagsmys menar jag då att vi ska äta mackor till middag och mysa framför teven, kanske kika på Poppers pingvinger :)

I morgon vetetusan vad som händer. Älsk ska överge mig för att hälsa på en kompis i Oskarström så jag och Maya får roa oss på egen hand, men det ska vi nog klara av.

Sen på söndag kommer den sötaste och underbaraste i hela världen hit. Vi ska nämligen vara barnvakt till Leo :thumbup: Haha, är nästan så jag längtar tills dess! Känns som om det var evigheter man såg den lilla gofisen men vi var ju trots allt där förra helgen och firade honom. Dock var han inte på särskilt bra humör när vi var där. Men vi firade ju honom i förväg så jag har ju faktiskt inte haft äran att träffa Leo som ettåring än. Tror dock inte det är någon större skillnad på honom sen sist förutom att han bergis är busigare :P




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0