Nedtrappning

Var hos läkaren på studenthälsan idag, dels för att få nytt recept och dels för att prata om nedtrappning av anti-depp-grejen. Jag har funderar på det ett bra tag och tänkte det var dags att diskutera det med honom och han höll med mig, tihii! :) Så nu ska jag börja trappa ner och i bästa scenario får jag sluta med dem helt om ca en månad, och i värsta scenario kanske jag behöver trappa upp igen i några veckor för att sedan göra ett nytt försök med nedtrappning, men det känns som om det kommer gå bra. Vi pratade även en del om sömnen för den är ju fortfarande helknäpp. Eftersom ataraxen bara fungerar ibland så ska jag få gå tillbaka till att prova med propavan, men bara en halv dos av den för jag har ingen lust att bli så där seg och trött som man kan bli av den. Dessutom så samverkar visst propavanen och sertralinet på nåt vis så att propavanen ökar den lugnande effekten från sertralinet och därför borde det bli lättare att somna. Men men, det återstår att se. Ibland händer det ju att jag klarar av att somna ganska snabbt också. Det är det som oroar mig med propavanen. Den sitter ju avsevärt mycket längre än ataraxen så ska jag ta propavan så måste jag ju göra det en stund innan jag går och lägger mig. Ataraxen kan jag ju ta efter att jag lagt mig och jag inser att det inte går att somna men det är lite riskabelt att göra det med en propavan. Men men. Får exprimentera med nätterna då jag är ledig dagen därpå tills jag vet vad som funkar.

Nåja. Det var det. Utöver läkarbesöket har jag inte haft mycket för mig. Var helt slut i morse för det var så svårt att somna igår, så jag gick upp och var vaken en liten stund och sen somnade jag i soffan och sov till 13 :bigeyes: Har två papers från två grupper i klassen som jag ska läsa igenom för under seminariet på torsdag ska vi ha opponering på dem.

Hmm. Ja det här inlägget kanske inte var så megaintressant. Sorry. Känner mig bara så disträ och trött. Funderar på att äta mannagrynsvälling till middag.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0