lååång dag


ZzzzZzzzz... Har varit en sjukt lång dag idag.
Normalt sett brukar jag och älsk lägga oss vid 9 halv10 nångång på kvällarna men av någon underlig anledning kom vi inte i säng förrän vid halv 12 igår. Trots att jag var löjligt trött var det givetvis svårt att somna :question: Hade kursintro till den fjärde delkursen idag, vilket betyder att jag nu officiellt läser två kurser samtidigt, tjohoo! Eller inte. Hämtade ut kurslitteraturen till fjärde delkursen idag så nu har jag ett tjusigt litet berg här hemma:


Notera att den allra största boken inte finns med, jag var helt enkelt för snål att köpa den. Utöver dem har vi visst nåt kompendium vi ska läsa med :bigeyes:

Litteraturen från och med "Din upphovsrätt och andras" är till den delkurs som påbörjades idag så jag lär nog köra igång med den ikväll eller i morgon. Har t.o.m organiserat böckerna i den ordning jag ska läsa dem (med undantag för dem ovanför upphovsrätts-boken). Om lite mindre än två veckor får vi hemtentan i delkurs 3, creepy. Känns som om det var hundra år sedan jag hade en hemtenta (???), och innan dess ska vi även klara av ytterligare ett moment. Det är den största uppgiften i kursen (med undantag för tentan antar jag). Jag och gruppen kör igång med den på torsdag för vi bestämde oss att vi förtjänade lite ledigt när vi varit så duktiga idag.


Nu blir det en sen middag: Lax står på menyn. Mumma!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0