Kompensation

Herregud!!! Bloggade jag inte alls igår?! Det var ovanligt. Nåja. Jag var väldigt trött efter Gekåstrippen. Vi gjorde en del fynd så det var ju kul, men jag åker nog inte dit igen direkt efter en föreläsning, huvudet hängde liksom inte riktigt med. Tror det blev kvar någonstans på motorvägen.

Idag har jag också ränt runt en massa. Besiktigade bilen strax efter halv 8 i morse. Efter det fördrev jag lite tid och sedan bar det in till stan och banken. Sen shoppade jag en present till Mattias kusin som fyller år idag, vi ska på hans kalas på lördag. Sen gav jag mig ut på jakt efter Bent bil för att de skulle få fixa blinkerslamporna bak för de blev inte godkända på besiktningen. Jag hade en aning om vart det låg men när jag skulle köra dit så hittade jag det plötsligt inte :question: jag cirkulerade runt området och skulle precis ge upp och åka hem när jag fick syn på infarten, hihi xD
Väl där så fixade de lamporna i ett litet nafs och jag pratade lite med dem om att bilet gått underligt och, hackigt och typ bromsat sig själv trots att man gasar ibland. Dock hade ju bilen gått fint hela dagen så då kunde de inte göra något utan föreslog att jag skulle komma tillbaka när bilen muppade sig så skulle de göra en koll då.

Jag gav mig då ut på motorvägen på en liten roadtrip för att få bilen varm, och det dröjde inte särskilt länge innan den började busa. Det var seriöst riktigt obehagligt att köra den. Omkörningarna kunde gå hur snabbt som helst och sen plötsligt ta jättelång tid. I ena stunden låg jag i 120 och sen så saktade bilen ner till 80 TROTS att jag gasade ännu mer, och när det väl släppte så rusade den fram för att sedan någon sekund senare började hacka igen. Som sagt, mycket obehagligt. Jag vände om (alltså jag gick av motorvägen och på den igen. Jag vände ju inte rakt uppochner på motorvägen om ni trodde det), och gasade sedan söderut igen. In på Bent och de kom ut och stoppade in någon konstig apparat i nåt uttag i bilen. Efter en liten stund gick det upp för oss (dvs honom, men han sa det till mig), att det såg ju inte alls bra ut. Apparaten hade reagerat på 6 olika grejer som inte var bra så de tyckte jag skulle lämna in bilen direkt, så jag gav dem nycklarna och fick sedan pallra mig hemåt, tur att det var fint väder idag i alla fall :)

Sedan dess har jag pluggat/läst (har dock inte läst den texten som jag verkligen borde läsa), diskat och strukigt. Börjar bli sjukt trött. I morgon ska jag först på Vårdcentralen, spännande med läskigt samtidigt. Sen ska jag till sjukan för blodprov. SEN ska jag försöka plugga. Har ju trots allt ett seminarie på måndag och min textreflektion måste vara top noch!

Men hoppsan vad långt det blev! Antar att det är någon sorts babblig kompensation för gårdagen. Lovar att lägga ut lite olika bilder någon dag, är alltid roligare att läsa då, men just nu saknar inspiration. Och eneri. Och sladden till min mobil är begravd under en hög med skrivblock och kurslitteratur och jag har absolut ingen lust att börja gräva i det. Ve och fasa!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0