Isglass med korvsmak

Har träsmak i arslet. Uscha! Om de envisas med att man ska ha långa föreläsningar så kan de väl åtminstone se till att stolarna är riktigt jäkla mjuka :(

Har lunch just nu och sedan föreläsning i ytterligare två timmar, och sen grupparbete. Bläääh! JAG.VILL.INTE! Fast försöker ändra min inställning för min negativa attityd lär ju inte göra det hela mer underhållande. Ett nödvändigt ont helt enkelt.

Ikväll blir det bergis mer plugg, och hela morgondagen med för den delen för på fredag ska eländet vara klart samt presenteras. PLUS att vi får en hemtenta på fredag. Buhuu! ;(

En annan inte så rolig sak är att Vallåspyromanerna börjat arbeta sig mot vårt lägenhetshus. I natt så eldades tre bilar på samma parkering som vi brukar stå på. Tack och lov så stod Mattias bil en bit därifrån så den klarade sig, men det känns ju lagom roligt när man beger sig till skolan på morgonen och bland det första man möter är ett avspärrat område med tre brända  bilar. Blä! Kan de inte hitta på någon annan hobby? Hfab borde seriöst börja sätta upp övervakningskameror på parkeringarna så att busarna kan få sig en rejäl känga av diverse statliga myndigheter.

Det här blev visst ett ganska tjurigt inlägg. Sorry för det, men det är verkligen ofrånkomligt när jag nästan somnar på föreläsningen förutom vid tillfället då jag unnade mig en koffeintablett, då vaknade jag till och faktiskt hängde med men insåg till min stora besvikelse att jag inte kunde komma på en enda sak att anteckna, så går det med fejkad pigghet. Inte blev det bättre av att min mat var antingen tokhet ala- det-brinner-i-min.mun varvat med iskall typ isglass med korvsmak. Inte okej. Jag måste seriöst sluta ta med mig fryst mat till skolan. Hmpf. Till och med min förklaring till varför jag är gnällig blev gnällig.
Gnäll, gnäll, gnäll. Det är jag det.




Gnäll.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0