Glömsk

Insåg just att jag inte bloggat något idag. Senilvarning på mig alltså.

Idag har jag mest struttat runt i ett lyckorus och varit allmänt trevlig. Tror jag i alla fall. :P
Har haft en ängel och en djävul på axlarna. Ängeln sa åt mig att plugga och vara duktig medan djävulen försökte övertala mig att spela det töntiga hästspelet som jag blivit beroende av. Jag försökte mig på en kompromiss. Diskade två gånger och spelade sen. Blev inget pluggande dock.. (A)

Hade besök av Ida, Mice, Leo och Cola också. :) Ovanligt att hela familjen Mogensen/Lilja var samlad här samtidigt. Oftast kommer de en och en eller två och två.

Ska försöka läsa lite sen i några kapitel jag kopierade härom dagen. Vi ska ha textreflektion på dem nästa vecka så det är lika bra att komma igång på direkten så man slipper spendera hela helgen med att skriva den. För övrigt har jag inte tid med det heller för i helgen ska vi på kalas IGEN. Haha! Tror inte jag varit på så många kalas totalt under hela min livstid som jag varit under det här året. Men det är bara att vänja sig, så det så. :)

I morgon efter föreläsningen åker jag och älsk till Gekås. Jag längtar löjligt mycket, hihi! Ska bli så roligt och mysigt att strosa runt där och bland annat shoppa inför julen :thumbup:

Sådär. Nu har ni koll på mig. Bra att nån har det när jag själv är så förvirrad och glömsk.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0