usch och fy och blä


Ska snart pallra mig iväg till skolan. Är en smula nervös eftersom jag inte riktigt vet vad det är för uppgift :question:
Men men, håller tummarna för att vi slutar tidigare. Hade tänkt skriva ut uppsägningspappren till HFAB och cykla in till stan och lämna in dem personligen. På så vis kan jag vara säker på att de kommer fram den här månaden och inte nästa :) Borde även ta tag i adressändringen snart. Finns ingen anledning att ha posten till Nyhem när jag ändå aldrig är där. Tihii, så sjukt underbart att saker och ting bara funkar :thumbup:

-----------------------------------------

Wihiii! Löning i morgon! :thumbup: Inte för att det är några imponerande summor men ändå, är inte lika orolig längre sen jag vann kriget mot Halebop, det lönar sig verkligen att läsa kommunikation (Y) Ska bli spännande att se vilka utvecklingar man gör nästa år då vi ska bli duktiga strateger. Spännande spännande :)

Borde verkligen börja cykla snart :bigeyes: Det tar visserligen bara ca 10 minuter till skolan nu på min rääääääsercykel (notera: Stavfelet är medvetet) :P fast det är klart, har jag motvind ala orkan så tar det ju lite längre tid. Och det blåser misstänksamt mycket i buskarna ute. INTE okej :thumbdown:

-----------------------------------------

Idag är det förresten exakt 6 månader och en vecka sedan jag och M<3<3<3 träffades på bion. Det måste vara det mest lyckade, slumpmässiga mötet i Svensk historia :thumbup:

Nåja.. Nu kan jag inte skjuta upp det längre, högskolan here I come.


bye bye then
sprängd student




Kommentarer
Postat av: ida

Nähä det var ju när jag och Mice träffades på Gekås

2011-05-24 @ 13:14:23
URL: http://archie.blogg.se/
Postat av: Elisabet

hihi, tjae vi kanske delar på första platsen då :P

2011-05-24 @ 15:08:26
URL: http://elajsans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0