självskryt


Duktiga jag har nu skrivit ca 1700 tecken till min tenta. Det är visserligen inte särskilt mycket med tanke på att den totalt ska vara på cirka 9600 tecken. :bigeyes: Men det är bara att se det från den ljusa sidan: Nu har jag bara cirka 7900 tecken kvar att skriva :P Yepp, jag är löjligt optimistisk. Misstänker att det kan ha något att göra med att serotoninhalten i kroppen förmodligen börjat normaliserats, eller i alla fall att den höjts, goodie :)

Jag och älsk är trötta och allmänt sega idag så vi funderar på att skämma bort oss med Pizza. På så vis slipper vi laga maten OCH det blir nästan ingen disk. Vore skönt eftersom jag nyss slavat över disken.




Kommentarer
Postat av: ida

Akta så att du inte börjar föröka dig som rundmaskarna :p

2011-05-27 @ 19:18:40
URL: http://archie.blogg.se/
Postat av: Elisabet

hahaa! Ja jag läste om det förut, störtroligt, xD men man vet aldrig. I natt drömde jag att jag, mattias, du, Mice, Leo, och mamma bodde i Fagerdal och att jag och M hade fått en bebis. Jag var sur för att bebisen hade bajsat ner hela min säng och att alla vetat om det utom jag. Ni hade bara slängt ett täcke över för att bajset inte skulle synas. Sen hittade vi inga blöjor och skulle då låna Leos gamla, de där som var så små. Men då fanns det inga kvar och alla andra blöjor var för stora. Minns att du låg och sov i ditt gamla rum och att ni hade en liten minibäddsoffa som Leo skulle sova i.

2011-05-28 @ 09:05:59
URL: http://elajsans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0