nytt nytt nytt


Tihiii!!! På väg hem från älsks<3 arbetskompis åkte vi på lite sightseeing och passade även på att svänga in på jysk en snabbis när vi kom tillbaka till Halmstad för att se om de fortfarande hade erbjudandet på sängarna kvar. Det hade de så nu har vi (dvs älsk) investerat i ny säng/ar. Först tänkte vi köpa oss en 180's säng (dvs 2 90 sängar) med de hade ingen sån inne så vi valde en 160's säng i stället + heltäckande bäddmadrass. Älsk är på jysk nu och lastar sängarna, roligt att vi får dem redan idag, hihii :thumbup:

I morgon när vi åker till Falkenberg ska vi åka inom Fynda och se om vi hittar någon snygg huvudgavel eller sängram där. Gör vi inte det så beställer jag nog den där snygga, DYRA huvudgaveln. Nackdelen är att den huvudgaveln är för en 180 säng så den är egentligen lite för stor. Men men.. Kommer kännas sjukt konstigt att ligga i en så stor säng. Vi som är vana att ligga i en 105 säng liksom..

Senare ikväll ska vi spana in Andersbergs festivalen. Dock känns det inte så lockande just nu för det har börjat regna :thumbdown:




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0