great succes


Tihii! Jag gillade dagens seminarium JÄTTEMYCKET :thumbup:
Det var faktiskt jättekul och inte alls så skräckinjagande som jag hade trott.

Det började med att vi fick uppgiften presenterad. Det var typ som ett rollspel och vi var typ informationsledningen: informationschef/informationsavsvarig på ett glassföretag. Sedan hittas det en farlig bakterie i en av glassarna och vi fick i uppgift att förbereda vad vi skulle säga till pressen. Var 15e minut hände något nytt/det kom in ny information samt en ny fråga/uppgift i rollspelet som vi fick göra osv. Totalt var det 11 uppgifter, fast den sista uppgiften fick vi mycket längre tid på oss att göra för då skulle vi stifta regler för krishantering för just det företaget samt planera en kampanj för att återupprätta företagets status bland återförsäljare och konsumenter. Det var superintressant och kul, verkligen lysande idé av läraren för att låta oss tillämpa våra nyförvärvade kunskaper :thumbup:

Jag och brudarna ROCKADE vårt företag wihoo! :thumbup: Shit vad bäst vi var! *STOLT* :D

I morgon kommer uppföljningen på seminariet för då får vi veta de "rätta svaren" typ. Ska säkert opponera lite på varandra med, känns som om opponeringen är här för att stanna liksom.

------------------------------------------------------------

Efter skolan blev det möte med läkarn. Nu behöver jag inte träffa honom förrän tidigast i mitten på juli så det är najs. Behöver bara ringa honom så fixar han nytt recept i stället för att vi ska måsta boka in ett möte. Lyyyysande sickan :)

Har dessutom fixat självscanning på ica samt skrivit ut uppsägningspappren till HFAB. Cyklade dock aldrig dit för det började regna :S får göra det i morrn i stället.

Den här dagen är ju helt suverän! Hoppas älsk får sluta tidigt (dvs inte jobba över) så är lyckan komplett. Inte ens min elakartade stalker kan sabba den här dagen :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0