En dröm


Jag drömde till och med om spindeln! :thumbdown:

Fast egentligen hade jag flera drömmart. Är länge sen jag skrev ut någon av mina drömmar så jag tänkte att det kanske var dags att göra det.

Ang. Spindeln så drömde jag att jag försökte dammsuga upp den men att den var för stor så dammsugaren kunde inte få upp den. Jag ville egentligen inte döda spindeln men jag fick panik för spindeln blev förbannad av att jag försökte dammsuga upp den så jag trodde den skulle försöka göra min illa, så då började jag slå på den med dammsugarröret för att försöka döda den.


Drömde även att det var typ krig. Jag och säkert 20-30 personer till var i Fagerdal. Det var djupsnö och vi skulle försöka fly fort som tusen innan den andra sidans styrkor skulle komma för att mörda oss. Jag och älsk fick tag på några sparkar så vi kunde ta oss fram genom skogen snabbt så vi klarade oss. Alla kom fram till vad vi trodde var en övergiven fabrik. Först gömde vi oss där inne men så kom vi på att vi måste fortsätta fly för det skulle vara jättelätt för fienden att hitta oss där. Jag och några till gick ner i källaren för att se om vi kunde ta oss ut där. Det fanns stora, fjärrkontrollsstyrda garageportar (typ lastbilsstorlek), vi hittade en kontroll och öppnade en port, men då fick vi syn på några fiender som var där ute. Vi försökte gömma oss och stängde porten igen i hopp om att ingen av dem såg oss. Sen gick vi tillbaka upp igen och då visade det sig att fienden redan hunnit fram till fabriken. De sköt hejvilt omkring sig och försökte mörda alla som var där. Många av mina nuvarande klasskompisar var där och de flesta blev skjutna :( när det lugnat ner sig så fanns det bara en kvinna och en man kvar. Kvinnan hade skjutit mannen och försökte pressa honom till att ge henne något. Då förstod jag att de bråkade om några olika prylar som var oerhört viktiga för krigets utgång. Jag gick in i rummet för att hjälpa mannen för han var på min sida. Han gav mig prylarna och sen skyndade jag mig därifrån för att inte bli skjuten av kvinnan. Jag sprang ner i källaren och ut genom lastporten. Då visade det sig att en av moståndarna hade bytt sida för hon tyckte synd om oss så hon hjälpte de få som levde att fly på motorcyklar. Det fanns ingen motorcykel kvar förutom hennes egen men hon gav den till mig eftersom det var jätteviktigt att jag kom iväg därifrån. Just som jag börjat köra därifrån blev hon skjuten av kvinnan som blev förbannad för att hon hjälpt några att fly.
Plötsligt var jag i Fagerdal igen, men nu var det ingen snö kvar utan gräset var knallgrönt. På backen vid huset jag växte upp i stod mannen som blivit skjuten och sedan en annan man. De var båda onda nu och ville åt prylarna och skulle försöka skjuta mig. Men då upptäckte jag att sakerna var magiska och gjorde så jag kunde flyga. Jag flög upp i luften en bit för att de inte skulle kunna skjuta mig. Sen sprang jag in i huset och gömde mig på en hylla i köket samtidigt som jag gjorde en massa konstiga rörelser framför mig själv för att det skulle göra mig osynlig. Men då upptäckte jag att jag hade Mayas sele på mig och att kopplet hängde utanför hyllan. Ida kom dit och drog i kopplet och sa att jag inte var osynlig på riktigt. Och att även om jag inte syntes just nu så kunde de fortfarande känna att jag var där, om de sköt på mig så skulle inte kulan gå rakt igenom mig utan jag skulle bli träffad.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0