effektiv


Känner mig nästan lite effektiv idag. Har haft föreläsning i 2 timmar samt seminarie i 2 timmar. Vi blev klara redan vid 15, rätt imponerande tyckte jag med tanke på att vi ändå var hyfasat duktiga på att opponera på varandra, och det var inte så skräckinjagande som jag trodde att det skulle vara. Börjar få allt lättare för att tala inför grupp nu så under seminariet var det jag som ledde både frågor och svar från min grupp, lysande sickan :thumbup:

Sen cyklade jag hem och har nu roat mig med att sitta i telefon med polisen och transportstyrelsen. Jag har på något ondskefullt och utomjordiskt vis lyckats tappa/slarva/förlägga körkortet :thumbdown: Den värsta paniken har lagt sig. Har gjort en förlustanmälan till polisen och till transportstyrelsen samt beställt blanketter för att ansöka om ett nytt. Så om någon skojare försöker använda mitt körkort får personen det hett om öronen, hehe (A).

Aja, nu ska jag ta igen mig lite innan jag diskar och sätter igång med middan. Är helt slut, somnade nästan under föreläsningen :bigeyes:




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0