Roadtrip i stormen

Jag och älsklingen åkte från Fagedal klockan 3 i morse. Vi hade bestämt oss för att köra "den stora" vägen igen och köra över Stockholm. Vi kom dock bara ca en mil söder om Hammerdal sen blev det stopp p.g.a ett träd som fallit över hela vägen. Vi tänkte först flytta på trädet men när vi klev ur bilen upptäckte vi att vägen var t.o.m ännu värre än vi trott. Det var bara is. Jag halkade så fort jag klev ur bilen. Då fattade vi det kloka beslutet i att vända och köra över Östersund i stället. Men det var verkligen helt sjukt halt. Innan vi nådde 45an igen skulle vi upp för en liten backe, den var liten och inte särskilt brant men bilen höll nästan inte på att ta sig uppför backen p.g.a all is.

Vid 8 i morse hade vi lyckat nå Sundsvall. Där blev väglaget lite bättre men det var fortfarande nedfallna träd lite här och där. Vi hade oturen att köra på den väghalva som låg sämst till med tanke på vindens riktning så det var mycket mer träd i södergående riktning än mot norr. I Sundsvall svängde vi i alla fall in på Coop Forum och investerade i lite frukost. Vart sjukt hungrig då eftersom jag varit vaken sen 02:30.

Söder som Sundsvall blev väglaget som sagt bättre och bättre och vädret också för den delen även om det fortfarande blåste en del. Vi kom fram till Halmstad strax efter 18, då hade vi suttit i bilen i drygt 15 timmar, jobbigt :bigeyes:

Väl framme i Halmstad blev det lite shopping på city gross innan vi äntligen tog oss hem och kunde börja med middagen.

Sen var det bara att ta tag i det jag försökt skjuta upp under julhelgen: skolan. Har med andra ord pluggat men nu får det räcka. Det har varit en lång dag :( Och morgondagen blir också lång. Blir ingen ledighet för mig inte utan jag har grupparbete i morgon. Funderar på att ta med mig en termos med varmoboy på skolan så får jag lite fuskenergi av sockret.

Nåja.. Det var det. Har inte så mycket mer att säga. Skriva. Sitter och sneglar på Zorro eller vad det nu är som går på femman. Ha det så bra alla.


Tjillevippen ^^




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0