Rekord!!!!!!

Gaah denna dag har varit rekordlång!!!:bigeyes: Känslomässigt alltså. Jag VET att dygnet bara har 24 timmar. Men ändå.

Har spenderat strax över 9 timmar i skolan idag, varav vi aktivt pluggade under hela tiden, t.o.m. när vi åt lunch/middag så hängde vi över datorerna och pillade. Men nu är vi i princip klara. Har lite korrläsning och sånt småfix framför oss men det gör jag i morgon. Min hjärna har lagt av för idag. Ska träffa gruppen i morrn igen ca 1½ timme innan vårt seminarium. Den tiden borde räcka till allt som ska ordnas. Och om inte läraren ger oss sjukt mycket beröm så dör jag. Om det inte lyser igenom vilket jäkla jobb som ligger bakom den här rapporten så hoppar jag av skolan! I mean it! :O Vår rapport är megasnygg och svinbra, och gigantisk, typ en tredjedels C- uppsats. Vi var uppe och nosade strax över maxgränsen för antalet tecken ett tag, tror vi var uppe i 18'024 tecken om jag inte minns fel.

Är så trött att jag börjar få ont i huvudet. Men är för uppe i varv för att kunna somna. Ironiskt. Ska hänga lite framför datorn innan jag kryper ner i sängen och gosar med älsk. Han hade redan somnat när jag kom hem :( Vi som hade planerat att mysa och kika på julkalendern tillsammans ikväll men det var bara att skrinlägga de planerna. Får ta igen det i morgon eller senare under helgen. I morgon får vi vår hemtenta. Känns ju inte så bra. Typ döden :bigeyes:

Och i helgen, dvs på söndag, ska älsklingen överge mig och åka på konsert. Eller överge och överge. Det är väl snarare jag som överger honom för jag var ju erbjuden att följa med men avstod. Ångrar det lite nu. Men men. Lika bra att inte åka iväg för då kan jag använda den tiden till tentan.  Buhuu :(




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0