Lathet

Jag har varit så lat idag att jag inte orkat blogga. Har bara varit hemma och det närmaste jag kommit till att lyckas göra något vettigt var när jag diskade.

Under kvällen bar det iväg till Oskarström för att fira en kusin till Mattias som fyllde år i veckan, trevligt trevligt :) Blev dock lite jobbigt ett tag p.g.a den förbaskade förkylningen, blir så svårt och jobbigt att andas, men lite nässpray och en bafucin senare var jag så gott som ny igen :)

I helgen blir det bara hemma mys. Får se om jag lyckas tjata med mig Mattias in till stan någon av dagarna för att köpa lite julklappar, känns som om det börjar brinna i knutarna snart, nästa helg ska vi ju på spelning i Göteborg samt bio med några av Mattias vänner så då blir det nog inte mycket gjort, och helgen därpå är det ju jul :bigeyes: Tänka sig att om 1½ vecka är vi i jämtland igen. Ska bli mysigt att åka dit, håller tummarna bara för att det ska ha kommit rejält med snö uppöver tills dess och att det hunnit frysa på ordentligt så halkan försvinner.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0