Inte för att skryta men...

Efter ett års träning har jag nu lyckats skrämma Mattias. Hehehehee :P  Han satt vid datorn och hade därmed ryggen mot öppningen till hallen. Jag skulle ge honom en kram och böjde mig framåt, i samma stund vred han på huvudet för han trodde jag just var på väg in i vardagsrummet., haha han blev ganska skraj när det visade sig att jag var typ en decimeter från hans ansikte, haha xD

Fast det var egentligen inte det jag skulle skriva om. Vår proffessor (som det egentligen heter, lärare håller ju hus på gymnasiet och grundskolan) har skickat ut noteringar från en första genomgång av alla rapporter, och av de saker hon anmärkte på så kunde jag inte ta åt mig av en enda sak :S :D  Jag låter en aningen självgod som skriver så men det är faktiskt sant. Men vad jag inte kan förstå hur ens någon kan få en anmärkning på några av de sakerna hon anmärkte på. Men men. Det kanske beror på hur mycket man är van att skriva och framför allt läsa. Läsningen är ju rena rama guldgruvan till allt som har med språk att göra. Under förutsättning att man faktiskt läser vettiga texter utan alltför mycket slang.

Nåja. Just nu sitter vi och väntar på att pastan ska koka klart. Blir kyckling&bacontjofs med pasta till. Mumma. Tills det ska vi snegla på julkalendern och sen ska jag ÄNTLIGEN ta mig ett hett, skummande bad. Har tjajat om, och planerat det, hela veckan men inte haft tid men nu ska det bli av :)

I morgon bär det av till Oskarström, tänka sig att det gått hela två veckor sen sist det var kalas :P Innan kalaset ska vi dock svänga inom svärföräldrarna och käka lunch där, vi passar på då Mattias bror är i svängarna och hälsar på.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0