En dominoeffekt av otur


Ja, jag har verkligen haft otur idag. Det hela började när vi skulle till Oskarström och jag glömde min telefonen hemma. Vi kom på det nästan på direkten men jag tänkte att jag ändå inte kommer behöva den så den kunde lika gärna få ligga kvar där hemma.

Sen när vi skulle bege oss hemåt åkte vi till preem i vallås för att byta bil, Mattias skulle iväg på konsert med sin pappa så de åkte iväg och jag körde Mattias bil hem. Just som jag parkerade hemma insåg jag att jag inte hade någon nyckel med mig, min nyckel låg ju inne i lägenheten. Jag brukar inte ta med mig den när vi lämnar lägenheten tillsammans eftersom vi vanligtvis kommer hem samtidigt också, ack vad jag ångrar det nu.

Jag körde vallås centrum för att leta upp numret till HFABs trygghetsjour, de om någon borde ju kunna hjälpa mig. När jag väl hittade numret i deras kontorsfönster gick jag på ica för att fråga lite snällt efter en telefon.

De var så hjälpsamma på ica och lånade ut den direkt. Hon på trygghetsjouren var riktigt trevligt, ända tills jag förklarade att jag inte stod på lägenheten, då vände hon tvärt och vägrade hjälpa mig. Jag bönade och bad och kom med flera argument men hon vägrade i sten. Då blev jag seriöst gråtfärdig. :(

Velade mellan att köra till Oskarström eller till Falkenberg. Oskarström ligger ju lite närmare med jag kan inte den vägen så det fick bli Falkenberg. Just nu sitter jag hos systeryster och väntar på att klockan ska gå så jag kan börja köra hemåt igen. Mattias borde vara hemma vid 2-3 någon gång tror jag så då får jag väl komma hem. Ååh det är ju hundra år dit känns det som! :(

Men men. Det spontana besöket var ganska trevligt ändå. Fick träffa den snoriga, dregglande sötfisen (Leo alltså, inte Cola, fast han var också här). Blev dessutom bjuden på middag. Nice. Hoppas de aldrig flyttar långt härifrån för man vet ju aldrig när man kan behöva dyka upp oanmäld.




Kommentarer
Postat av: Helena

Nu får du ut o övningsköra så du lär dig att hitta...vi finns ju här om det krånglar till sig...idag hade ju inte jag nån bil, men det löste sig ju fint ändå!

2011-12-04 @ 23:22:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0