Kick Ass


Var på bio och såg Kick Ass igår, vi gjorde helt klart rätt filmval :thumbup:
Tyckte riktigt bra om den, det var mer action i den än vad jag först trott (var från början lite brydd på att filmen hade en 15 års gräns men min förvåning gick över).

Den framkallade även en hel del fnitter :P






Vart riktigt trevligt att vara i Östersund igår, blev dock en lång dag och jag var helt färdig när jag tillslut äntligen ramlade i säng vid 1- tiden i natt..

Hade oroat mig en del över hur det skulle gå med bilen, den har ju en tendes att vara fullständigt cp ibland.. :/ Nåja.. Bilen skötte sig faktiskt riktigt bra, tills vi kom till Strömsund och den stundade katastrofen..

Hade precis tagit oss över bron och bilen börjar både låta konstigt och kännas konstigt. Både jag och Natta trodde att jag hade fått punktering på höger framdäck..

Jag var nära ett hysterianfall (det är ju inte direkt första gången en bil går sönder när jag kör den)..
Stannade direkt och gick ut och kollade däcket men det var ju inget fel på det så då tog jag och parkerade på statoil, upptäckte då att det låg någon mystisk metallpryl kvar på vägen, illa, tänkte jag.
Kilade dit för att plocka upp den. Med tanke på min "tur" så tycker man ju att det borde kommit en bil och kört över den.. 




- Och det gjorde det också!
Jag fick fram några mycket, mycket fula ord, men det hjälpte ju inte direkt.. :S

Nåja, tack och lov så fick vi hjälp av någon med betydligt högre mekanisk erfarenhet än vad jag och Natta ens har tillsammans..  Vilket slutade med att jag följde följande råd:

"Släng den i backluckan och kör som vanligt"..

Fattar inte vad det är för jäkla förbannelse jag har över mig..?! Crap.. :(
Okej, att kalla det katastrof var kanske en överdrift, men det kändes verkligen som så igår..

Jag är ju väldigt glad att det inte var någon punktering, eller något ännu värre.. ^^



Zzzz.. Är en aningen trött idag.. Först mindes jag inte ens att det är en helgdag idag, men det är ju trevligt med lite extra slantar i kassan ^^

Köpte ett kattgym åt Maya igår, en försenad födelsedagspresent kan man väl kalla det, hon blev i alla fall nöjd och förlät mig för den gångna dagens frånvaro.

Är ledig hela helgen nu, fasen vad nice :)
Och om vädret tar och skärper till sig så blir det grillning på lördag ^^

bye bye then



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0