dagen efter


Valborg igår.. och varför skriver jag det!? Som om inte alla redan vet om det..
Nåja.. Vi var ett litet gäng som satt hos natta och drack en smula.. Mycket trevligt och roligt var det :)
Blev dock vansinnigt trött vid midnatt.. Hade ju jobbat dygn och gått av det passet 10:30 och inte sovit så bra under den natten så det blev en låååååååång dag..

Dessutom så gjorde jag bort mig på HC.. haha xD
Hade tid hos sjukgymnasten klockan 11, så ni kan ju räkna ut att jag var jääävligt stressad när jag slutade jobba, hann bara hem fram och tillbaka för att sedan pallra mig upp på sjukan.. Blev dock lite tidig trots allt för jag var framme redan 10:45..
Väl där var jag trött och allmänt förvirrad (som vanligt) och gick fram till receptionisten och sa mitt namn, sa att jag var lite tidigt för att jag hade inte tid förrän klockan 2.. 
Insåg inte min grova felsägningen förrän jag upptäckte att hon tittade lite konstigt på mig.. Nåja, kom i alla fall på mitt fel och blev en aningen generad och sa att jag menade att jag skulle vara där klockan 11..
"Jaa.. Skulle du varit här klockan 2 så är du ju väääldigt tidig"
Ville bara sjunka genom jorden.. Eller golvet rättare sagt..

Fast det var ett bra besök.. Ja lärde mig en hel del om muskler och leder och sånt :)
De gissade på att handlederna är överbelastade och jag fick därför lite information om hur jag ska jobba med dem i framtiden, hur alla ska jobba egentligen.. Likaså hur man ska sova.. Så nu mera ska jag prova tejpa skiten så att det kanske blir någon ordning på dem, jag har ju en tendens att sova oroligt och då är det ganska stor sannolikhet att jag sträckt ut vissa leder och förkortat andra leder i sömnen.. Inte så bra.. :S

Fick även prova ut en sån där handledsortos.. Men ska avvakta med att köpa någon eftersom tanken är att jag ska lyckas få bort smärtan helt och hållet och med en ortos finns det ju risk att man blir lat och bortksämd (tror jag i alla fall) så därför får de bli ett senare äventyr om det nu blir av överhuvudtaget.. Dessutom så går det kalaset lös på ca 500 kr om jag ska ha en till varje handled.. Inte så frestande.. ^^

oj vad långt det blev.. den här skiten orkar väl ingen läsa..

aja.. nu ska jag kika på senaste Vampire diaries avsnittet :thumbup:

Toodiloo ^^



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0