bländande hat


Nu finns det en anledning till att jag någonsin skulle få för mig att flytta tillbaka till norrland efter att jag är färdig med skolan. Jag skulle kunna flytta tillbaka för att få ge mig på varenda feg jävla tjyvskytt i hela landet, och vad vore bättre än att starta med idiotera här uppe?!

Dokumentären igår gjorde att jag blev mer bestämd än någonsin ang. framtiden. Kommer jag inte in i skara i år, då söker jag igen nästa år, och nästa osv, ända tills jag får en plats. Sen ska jag specialisera mig på vargar och när det är färdigt då jäklar ska de få se vem de roat sig med!

Och medan jag kämpar för vargarna så kommer jag i smyg att bli rik och sedan kommer jag utan förvarning att köpa hela jäva norrland och sparka ut varenda jäkla same jag kan komma över! Är så förbannat trött på dom! Tjyvskyttarna kommer däremot inte komma undan så lindrigt!

Att råka mörda en tjyvskytt vore inte att ta lagen i egna händer, en tjyvskytt är ju trots allt ingen mänsklig varelse ^^



Tänk att jag drabbades av ett sånt fullkomligt ursinne att jag rent av grät när jag såg dokumentären igår. Ville bara rusa in i teven och banka vett i de där jäkla töntarna!

Att påstå att vargen plågar den svenska faunan är det största skämt jag någonsin hört!
DEN ÄR JU EN DEL AV DEN SVENSKA FAUNAN!!!
Alla som gått grundskolan besitter den kunskapen ^^

Det är väl snarare människan som plågar den svenska faunan - och då menar jag bokstavligt.. För vad annat än djurplågeri kan man kalla det när människor gömmer kött med glas och gift i skogarna..?!


Och att påstå att vi inte törs vara ute och gå i skogen kvällstid när det är mörkt är bara en dålig ursäkt! Ingen med vettet i behåll går in i en kolsvart skog för att "promenera lite". Inte om det inte finns ett alternativ med lampor.. De borde ta och kolla upp hur många vargattacker det varit mot människor de senaste 10 åren och sedan jämnföra det med antalet björnattacker under samma period!


"Rädda en varg, skjut en lapp"





Som ni kanske förstår blev jag oerhört förbannad. Men det gjorde i alla fall så att jag kan se min framtid. Det finns så många idioter här i världen, sverige.. erhm.. Norrland! Någon ska stå på djurens sida, och det tänker då jag göra! 

bye bye then ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0