vi är vår egen huvudvärk!



Hmm.. Ursäkta den kassa uppdateringen.. Det har ju trots allt gått hela 3 dagar sen sist.. :P
Sen jag kom hem har det inte hänt så mycket.. Är dödligt irriterad på all snö som är överallt.. Gick och spände mig nåt så förbannat när jag gick till och från jobbet idag så jag fick ont i ryggen.. Har inte ens tagit mig hem än.. Passade på att kika in hos pappa för att låna hans datorn innan jag vandrar vidare på konsum och investerar i lite välförtjänt mjölk ^^ 
Var tänkt att försöka göra köttbullar idag eftersom jag för ett tag sedan insåg att färdiggjorda köttbullar som man köper på affären är fasansfullt äckliga.. Men tror jag ger upp de planerna.. Klockan är så mycket så jag tror jag nöjer mig med något enklare.. Börjar bli sugen på köttfärssoppa.. Åt det för någon dag sedan men är ändå sugen.. Tror jag håller på att utvecklar ett beroende för köttfärssoppa.. :S


 


Nu till vad rubriken handlar om:


Som de flesta vet så var det en i skåne som vann en gigantisk vinst på 214 miljoner kronor på lotto för ett tag sedan, och jag blir så förbannat på all sån där idioti att jag kokar innombords!!
Alltså, visst.. Grattis, kul att vinna och allt det där.. Men vad i hela fridens namn är det för mening med att dela ut en sådan gigantiskt vinst! Ingen behöver så mycket pengar!
Det borde införas en lag eller något som säger att alla vinster på typ minst 15 miljoner och uppåt ska halveras och en halvan betalas ut som vinst och den andra halvan skänks bort till välgörenhet!
Seriöst, vad ska en person med 214 miljoner till?! En människa skulle klara sig gott och väl och kunna bli lika glad över att vinna 10 miljoner, tänk vilken skillnad 204 miljoner skulle kunna göra för de som verkligen behöver dem! Nu menar jag inte att pengarna ska skänkas till kassa välgörenhetsorganisationer som tjänar mängder på att leka givmilda chefer som egentligen sitter på sina feta arslen och bara vill tjäna pengar på andras välgörenhet.. Nej! Pengarna ska verkligen gå dit de behövs: Utomlands; rena vatten, infrastruktur, skolor etc.. Och hemma i sverige så vore det väl en bra idé att försöka utrota alla gatubarn, (även "de vuxna gatubarnen")..
Världen har en massa problem (alla kräver de pengar) och undrar hur den ska få stopp på det. Och här sitter vi och delar ut mångmiljonsvinster och kliar oss i huvudet och grubblar på samma fråga som resten av världen.. IDIOTEEER!!
Jag blir så förbannad att jag bara vill slå till någon!

Har funderar en hel del kring detta den senaste tiden och nu var jag bara tvungen att gå det sagt.. Vi kan alltså göra något åt allt elände, vi väljer helt enkelt att inte göra det.. Egoistiskt!








Nu måste jag verkligen gå på affären om jag ska få någon middag idag..
Sen ikväll är det simpson som gäller och efter det ska jag och Maya mysa med att Greys anatomy maraton (4:e säsongen) Ledig i morrn.. Yey! :D

Sayonara



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0