NAMN


Namn är skit för alla som är bra är upptagna!

Och på tal om fiskbullar så har jag försökt få till en bild på klänningen ja köpte häromdan, men den förbaskade kameran är så kass att man knappt kan se hur den ser ut.. :S inte okej.. Kanske snart dags att köpa en ny.. (?)

-------------------------

Var tvungen att jobba över en sväng idag, det är verkligen antiklimax när man äntligen ska få sluta och så får man helt plötsligt inte det.. :/ (fast plötsligt och plötsligt, jag borde ju börja bli van snart)
Nåja, har bara morgondagen kvar, sen är jag ju faktiskt ledig EN HEL dag, det var då på tiden! :)
Blir i och för sig en del att göra på måndag, men det är ju roliga saker, och pepp inför nästa helg ^^
Längtar till midsommar :) Fast jag börjar bli lite nervös också..
Eller ganska mycket nervös..
Tänk om man hade ett valv man kunde låsa in nerverna i, så underbart det vore.  Egentligen så finns det väl inget att vara nervös för; det här är ju människor jag känner, eller känner till.. Men ändå så envisas nerverna med att kittla ganska hårt..
Hmpf..
Störtlöjligt..
Vad är det värsta som kan hända egentligen?

-----------------

Jamen jaha.. Ska väl gå och leta fram något läsbart eftersom jag slutligen tog mig igenom den misstänksamma porrboken igår..  Kan inte påstå att jag blev särskilt imponerad. Nora Roberts borde låta 1700- talets Skottland stanna i Diana Gabaladons utmärkta händer..
Hmm.. Kanske ska ta och läsa An echo in the bone igen, måste läsa den minst en gång till innan den svenska översättningen kommer, för det borde den väl göra snart, boken släpptes ju för snart 1 år sedan.. ^^

Som sagt, tImE tO gO
bye bye then





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0