Gröna drömmar


Vaknade 02:36 i natt och var bombsäker på att det var morgon, (gissa om jag blev lättad när jag kikade på klockan).. Nåja, lyckades i alla fall somna om och drömde då följande:

Jag och Ida var i en stor stad med skyskrapor och sådant, det var natt. Vi gick in på något konstigt ställe. Lokalen var ganska mörk, gick i färgerna svart och mörklila. Där inne hade de en massa dyra, superkända klädesmärken, typ Gucci och DG osv.. Ida skulle försöka lura till sig ett par högklackade skor av märket Dolce&Gabbana. Jag tänkte att det lyckas hon ju aldrig med eftersom de skulle upptäcka att skorna inte passade med hennes kläder. Hon hade en vanlig tröja och en ganska kort jeanskjol och ett par långa, vita, stickade strumpor som gick över knät (det såg förjävligt ut :P )..
Nåja, människorna där gav i alla fall henne ett par skor. Hon skulle då ut och dansa i dem.
Men plötsligt så var det jag som hade de där skorna på mig, jag och en främling var ensamma i den svartlila lokalen och medan vi dansade med varandra så gick ena klacken av.
Det resulterade i att jag blev tvungen att sitta på golvet och vänta på en taxi för jag kunde inte gå för att klacken var av..
(fattar inte varför jag inte bara tog av mig skorna??)

Plötsligt så fanns inte jag längre, det var som om jag hade översikt över min dröm.
Jag drömde att det var någon som intervjuade J.K Rowling. Då dök Harry Potter upp och hon försvann. Han smög omkring på trolldomsministeriet och hade tagit sig till mysterieavdelningen. Han gömde sig på en toalett med en massa bås. Dörren in till toaletten var en grön, magisk dörr, den snurrade runt så fort människor fanns i närheten. Ju närmare människan var, desto snabbare snurrade den. 
Harry Potter blev orolig att de skulle få syn på honom där inne när dörren snurrade så snabbt, så han grep tag i den och försökta hålla den stilla. Men dörren var gummiaktik och stretade emot och han tappade taget.
Då kom det in två trollkarlar på toaletten. 
Alla presenterade sig för varandra, men Harry Potter låtsas vara en tysk som inte förstod så mycket engelska. Han mumlade något på den knackliga tyskan han kunde och då började de andra trollkarlarna skoja om navlar. Den kortaste trollkarlen lade den långe trollkarlen i sitt knä och blåste honom på magen som folk brukar göra med småbarn.. De fnissade en massa och ville att Harry Potter också skulle blåsa, så det gjorde han.
Sen frågade den korte trollkarlen honom något på tyska och Harry Potter hittade på en massa ord för han förstod inte vad mannen frågade. Då sa den korte trollkarlen att han visste att Harry var en bedragare för att han inte pratade äkta tyska, och det visste den korte för att han var trolldomsministeriets tyskalärare..

Precis då vaknade jag!

Fattar inte vad det är med mig och gröna saker?! Den magiska dörren hade samma färg som den onda fönsterkarmen som jimmy förvandlade sig till i en annan dröm..??

När jag slog upp ögonen så var jag klarvaken, min telefon låg på golvet så jag böjde mig ner för att trycka på en knapp för att se vad klockan var, i samma stund som mitt finger nuddade telefonen så gick larmet igång..
Snacka om tajming.. ^^



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0