Den fullständiga versionen


Har lunchrast så jag tänkte passa på att skriva ut den fullständiga versionen av drömmen jag nämnde för någon dag sedan:

Det hela började med att vi skulle hitta en pojkvän åt Ann-Louis. Vi (jag, Ida och Ann-Louis och några till som jag inte vet vilka de är) åkte runt till olika städer i Sverige. Ann-Louis skulle träffa olika killar och sedan så skulle hon få välja vilken hon ville ha. I en stad träffade hon Robert Pattinson. Jag sa åt henne att jag förstod hennes val eftersom han var så snygg och för att han hade varit med i Remember me (obs: jag har aldrig sett den filmen???).
Plötsligt förändrades allt och blev någon sorts lek, fast en allvarlig sådan (?).. Jag, Ida & Rob skulle dela på en skatt av något slag som vi lyckats lura till oss. Men Rob ville ha skatten för sig själv och försökte mörda mig. Han använde sig av något som påminde om en elpistol som sakta men säkert skulle döda mig.
Jag förvandlade mig till en demon för att ha bättre chans att överleva. Vi skrattade och skojade fast innerst inne var jag jätterädd. Han hade också förvandlat sig till en demon och han var starkare än mig så jag förvandlade mig till en fågel och försökte fly min väg. Ida gjorde också det. Vi flög över ett hav med vitvågor.
Rob förvandlade sig till en val och lyckades dra ner Ida i vattnet. Jag försökte hjälpa henne och ville förvandla mig till en fisk men det gick inte.
På något vis hamnade vi i ett tjejigt sovrum. Rob hade tappat kraft och jag hade chansen att döda honom då. Men jag kunde inte förmå mig till att göra det trots att jag visste att han skulle försöka mörda mig igen. Precis när jag fattat beslutet att inte döda honom så vaknade jag..





???






Aaah, 4 arb. timmar kvar, sen är jag ledig 2 dagar, häääääärligt :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0