döööödeeen


Min dator har gått sönder.. :(

Hade bara musik på igår och när ja stod i duschen så la fanskapet av och nu går det inte att starta den.. Har bråkat med kablar och batteri men det verkar inte hjälpa. Och det kan inte vara p.g.a värme för jag hade en kylplatta med 3 fläktar under den.. Jäkla B- grejer!! När man pungar ut med så mycket pengar så förväntar man sig faktiskt att sakerna åtminstonde håller längre än en månad.. :mad:

Så när jag kommer hem sen idag (är i Hammerdal för tillfället) så ska jag rota fram alla papper (hoppas jag inte lagt dem i en flyttlåda nånstans) och sedan kan elgiganten vänta sig ett jääävligt otrevligt samtal.

-----------------------------

I övrigt så händer det inte mycket. Är min sista lediga dag. Är inte frisk än men jag tänker jobba i morrn ändå. Inget kan hålla mig borta!
Har tinitus igen. Har haft det i några dagar nu, idag är den extra hög. Hör lite dåligt p.g.a tjutet i örat/huvudet. Blir knäpp om det inte försvinner snart. Har 4 dagar kvar med penicillin. Ganska bra tajmat, på torsdagmorgon ska jag ta sista. Utmärkt eftersom dunder börjar då. ;)

----------------------

Så varför är jag i Hammerdal?
Jo, jag ska på Helskön och färga ögronbrynen. Hon på pigg&frisk har semester nu så då får jag åka hit i stället. Är alltid läskigt att göra sånt här. Tänk om de blir kolsvarta. Eller missfärgade så de blir lila eller något sånt konstigt..

Aja.. Finns ingen tid att förlora. Måste åka nu..

bye bye then







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0