Terror

Det var en aningen påfrestande i Halmstad idag.
De hade ju en välkomstmässa på kåren, min plan var att snabbt gå in, ta fotot, få mitt tillfälliga kårleg och snabbt ta mig ut igen.

Jomen hejja vad bra det gick!

Fotografen var sen, och det kom två olika "nolle-klasser" dit in, så det var med andra ord främlingar ÖVERALLT. Samt kö för att få ta fotot.
Nåja, fick mig en almanacka och pratade med en trevlig typ som informerade om hjärteslaget, något som jag troligtvis kommer gå på :)
Passade även på att byta hälsocentral, kan ju inte ha kvar Strömsund som min valda hälsocentral, så nu tillhör jag Nyhems vårdcentral (vart nu det ligger ???).

Men nu är det gjort, mitt riktiga kårleg trillar väl in med posten någon dag. Tycker fortfarande det känns plågsamt att det ska vara så mycket människor överallt hela tiden! :S
Jag antar att det är den framavlade norrlänningen i mig som känner sig obekväm. Så fort den dött går det bergis över, man kan ju hoppas :)

Eftersom Ida hade tenta fick jag hänga runt i bilen i över 1½ timme. Och ja, det är lika tråkigt som det låter. Övervägde att leta upp Swedbank men eftersom jag inte hittar alls i staden så fick jag överge den planen ganska snabbt.

-----------------------

Sen for vi på Brödskrinet och köpte gobullar och hem för att fika lite snabbt samt spela memory (vill bara pointera att JAG VANN! :thumbup: )

Sen bar det iväg ut igen för att Systeryster skulle till barnmorskan. Tråkigt värre eftersom vi fick först vänta i 20 minuter på att de skulle få komma in, sedan fick jag vänta ytterligare 30 min på att de skulla komma ut igen, och under hela den här tiden läste jag svenska Dam, samt någon tidning för mammor. Uäkk!

------------------------

Nu har vi ganska nyligen kommit hem från fynda. Blir värdens godaste middag idag: Köttfärssoppa<3 och sedan ska vi spela Drakborgen, kul kul :)

Jahapp, det var allt det

Tjillevippen



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0