Etapp 5387:


* Upprop & registrering - check

* Skicka studieförsäkran - check

* Lunch; Bullens - check (mums)

Var löjligt nervös i morse när vi kom fram till skolan.
Först var jag bara trött, klev upp 6 men hade svårt att somna igår eftersom den jävla grannen levde om så mycket på övervåningen, började undra över om han kanske renoverade lägenheten :mad: Var tvungen att ta på mig mp3n och spela musik men det hjälpte väl inte. Trots att jag har såna där hörlurar som påminner om öronproppar så överröstade grannen musiken.

- Jag vet att den är gammal, och att alla redan sagt det, men vissa människor lever verkligen bara för att det är förbjudet att skjuta dem. Och tro mig, jag var väldigt frestad i natt.

Nåja, precis när vi begett oss mot Halmstad i morse så kikade jag i mina papper för tusendegången och upptäckte att uppropet var klockan 10, och inte klockan 9 som jag inbillat mig i flera veckor. Med andra ord så var vi i Halmstad en timme för tidigt. Vilket innebar att mina nerver hade massor av tid på sig att härja fritt. Och det gjorde de verkligen. =/
Men det hela gick ganska smärtfritt till. Min klass verkar vara ganska ung, typ nyss gått ut gymnasiet, fast det är klart, det fanns väl någon äldre också, och med äldre menar jag 25 år. Typ.

Och lite ironiskt är det eftersom jag som inte är så överdrivet förtjust i människor går i en klass med över 50 elever.


ÖVER 50 ELEVER!!


Hur gick det här till egentligen :question:
Men å andra sidan kanske det här botar min "jag-tycker-inte-om-människor"- fason.

-------------------------

I morgon blir det återigen en sväng till Halmstad. Systeryster har en tenta och jag ska passa på att gå till kåren och fixa foto och leg så jag kan ta mig in överallt. Eller överallt lär jag väl knappast komma in, men på de ställen som är specifikia för det här programmet i alla fall :)

-------------------------

Nu ska jag läääääääsa :) Pöööööörfect! :thumbup:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0