Dag 1: Det stora frågetecknet

AAAAAAJ!! JAG HAR SÅ JÄÄÄÄVLA ONT I RÖVEN!
Längtar tills den blir van vid allt cyklande.

Men det blir bra motion det här:
20-25 min cykel till tågstationen. Tåg till Halmstad (givetvis) och sedan 20-25 min promenad från tågstationen till skolan. Och sedan omvänt på vägen hem ^^

--------------------------

Är egentligen ledig i morgon men eftersom läraren leker sadist så här första dagen så fick vi order att göra ett grupparbete som ska redovisas i två rapporter och 2 redovisningar. En av dem ska vara inlämnad på Torsdag. Antar att de tycker att det är lika bra vi vänjer oss vid stress och snäva deadlines direkt. Med andra ord så måste jag in till Halmstad i morrn med för att träffa min grupp. Vi är totalt 5 stycken varav jag kommer ihåg allas namns utom ett. Bör dock kanske tillägga att av de namnen så kan jag bara koppla ett av dem till ett ansikte, men men, det blir nog bra.

Så det blir alltså mer cykling i morgon. Och även på torsdag för då har jag skola igen. Men sen är jag ledig, najs :)

Hade en föreläsning på totalt 5 timmar idag och jag förstod kanske 5% av allt som sades. Inte bra.

Okej, jag kanske förstod liite mer.

Kanske 7%

Men det klarnar nog när jag får lusläsa studielitteraturen. För ärligt talat så kan jag inte förstå varför vi hela fridens namn behöver kunna det där.
Ett tag trodde jag att jag gått fel och hamnat i en kurs i filosofie eller nåt. Men den förhoppningen grusades sönder ganska snabbt eftersom resten av min klass var där och oddsen att exakt alla ska gå fel till exakt sammaställe måste vara ganska liten så jag fick motvilligt inse att jag var på rätt ställe och att det var på fullaste allvar att jag ska lära mig allt det där =/

----------------

Idag kom förresten csn så jag känner mig nyrik. Firade det hela med att betala alla räkningar.
Ska även hämta ut mitt första paket från adlibris med studentlitteraturen ikväll. Utmärkt.

En annan god nyhet är att min dator tycks ha repat sig för jag fick sms av elgiganten idag som skrev att den var "färdig och klar för avhämtning". Det var en aningen konstigt eftersom jag kommit överens med snyggingAlex om att de skulle skicka den hit ner. Jag ska ta och ringa honom och se hur vi ska lösa det här.

-------------------------

Fasen vilken skräcknovell det här blev. Snart dags för käk, och tur är väl det för jag är vrålhungrig.
Sen blir det plugg. Måste förbereda inför morgondagen. Ska träffa gruppen vid 11:30 så jag kan åtmistonde sova till 7:30 i morgon. Där snackar vi lyx! :thumbup:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0