Inskolning dag 1


Idag blir lilla hjärtat 3 år! Grattis gumman!! =D Och förlåt för att jag inte varit hemma idag.. =/  Stackar snuttan blir ensam ända tills sent i morrn kväll eftersom min förbannade jävla buss inte går förrän vid halv 12 lr nåt sånt i morrn.. (Jag är i Hammervalley nu för jag ska jobba här i morrn).. =/ För självfallet jobbar jag 30 min för länge för att hinna med den tidigare bussen.. Gaah!!! Det är irritation..
Men men.. Jag lovar att köpa en bakelse på måndag.. =)





Idag har man överlevt första inskolningsdagen.. Det har gått riktigt bra, jag tror nog jag kommer trivas.. =)
Fast det har varit en hel del rännande.. En del skulle kanske tycka att det inte är så fasligt långt till Solbacken.. Men hemifrån mig är det då en bra bit att gå.. Iaf när det är kallt ute.. Så jag har gått upp och ner från Solbacken och byn halva dagen känns det som.. Fram och tillbaka, fram och tillbaka.. I en evig, ond cirkel..
I morrn ska man som sagt jobba hela dagen igen.. Fast i Hammervalley..

På lördag ska man kanske på roadtrip med faderskeppet och kika på en bil.. Kan bli kul.. =) Sen på kvällen brakar det lös i ström.. hmm.. Vet inte om jag ska vara social och visa av mig.. Eller om jag ska ta och gömma mig någonstans.. hmmm..  krävs lite övervägande..







Jag håller på å letar efter en speciell låt från Greys.. den är underbar.. Men jag har bara hört en liten del av den.. Men jag vill så gärna höra hela men jag hittar den inte..  =(


Jag är liiiiite trött nu... 8-/




Förresten har jag hittat en väckarklocka jag måste köpa..  Bilden är lite dålig.. Den ser bättre ut i verkligheten.. Jag vet inte vad det var med den men jag blev stormförtjust i den.. Så det ska bli en framtida investering =)












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0